Producten

Frederik Smets werkt met de volgende producten:

MP 75

spuitpleister voor binnenwanden en plafonds. verwerking in 1 laag met behulp van een machine van het type knauf pft g4, g5 of monojet.

Ecofin

innoverend hand- en spuitgips, gemaakt volgens de ecogypsum-principes.

Betokontakt

hechtbrug voor bepleistering van ondergronden met gering zuigvermogen. aan te raden voor beton met gladde bekisting. verwerking gebeurt machinaal of met behulp van een lamsvachtrol.

Knauf MiXem Light

knauf mixem light is een mengklare, minerale en waterafstotende lichte basispleister, weerstandklasse csii volgens en 998-1.

Knauf MiXem Sub

knauf mixem sub is een fabrieksmatig gemengde minerale, droge mortel die voldoet aan de eisen van de norm en 998-1, mortelgroep cs iv.

Knauf MiXem Light

het knauf stuc-plafondsysteem bestaat uit een houten onderconstructie, knauf stucplaten 9,5mm volgens din18180 en knauf mp 75, knauf goldband / goldband xt, knauf schuurband of knauf mp 2.

D122 Knauf Stucplafond

knauf stucplafonds worden als plafondbekleding direct met de directafhanger, als afgehangen plafond met draad met oog of drukstijf met een afhanger van het type nonius aan het ruwe plafond bevestigd.

Stuc-primer

kunststofdispersie voor sterk of onregelmatig zuigende ondergronden, bedoeld om verbranding van het gipspleister te voorkomen.

Stucanet 80

pleisterdrager uit gelast gegalvaniseerd traliewerk en golfkarton. met platte draad ter bevestiging.